FC Lahti päätti Espanjan leirinsä otteluun ruotsalaista Falkenbergiä vastaan, joka putosi viime kauden päätteeksi pääsarjasta Superettaniin.

Ruotsalaiset veivät voiton 2-1. Lahden maalin teki brasilialainen testipelaaja Stenio. Hän kuitenkin loukkaantui ottelussa.

– Stenio antoi itsestään hyvät näytöt ennen loukkaantumistaan. Hän oli terävällä jalalla liikkeellä. Nyt mietitään, miten heidän kanssaan edetään, pohti päävalmentaja Toni Korkeakunnas seuran nettisivuilla.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä ihan hyvä esitys. Prässipeli toimi erinomaisesti, mutta pallollinen pelaamisemme oli pihalla.

– Meillä on ollut rikkonainen talvi ja pelaajia on ollut paljon poissa syystä tai toisesta. Tämä oli iso juttu, että pelaajat saivat olla kimpassa ja hitsautua paremmin yhteen. Tietysti olemme myös päässeet katsomaan monia taktisia asioita lävitse. Hyvillä mielin palaamme Suomeen, Korkeakunnas tiivisti.

Lahden kapteeni Aleksi Paananen oli pettynyt tappioon.

– Kyllä tämä tulos on pettymys, eikä sitä mitä halusimme. Esityskin jäi vähän puolitiehen. Näkyikö raskas viikko sitten takana, mutta olimme vähän huonolla jalalla liikkeellä, Paananen sanoi.