Viime kauden päätteeksi Ilvekseen siirtynyt nuori maalivahti William Rosenlöf palaa takaisin Vaasaan ja hänen tilalleen Ilves on hankkinut vuonna 1999 syntyneen Johannes Luukkasen.

Luukkanen allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen Ilveksen kanssa ja hän liittyy Ilveksen harjoitusvahvuuteen maanantaina. Luukkanen on edustanut junioritasolla Käpylän Palloa sekä HJK:ta. Suomea hän on edustanut U17-maajoukkueessa.

Päävalmentaja Jarkko Wiss on tyytyväinen, että Rosenlöfin tilalle löydettiin nopeasti pätevä korvaaja.

– Meillä oli viime syksynä kaksi vaihtoehtoa, kun etsimme maalivahtia joukkueeseemme eli William Rosenlöf sekä Johannes Luukkanen. Valinta kohdistui silloin pitkien pohdintojen jälkeen Williamiin. Nyt kun hän palaa kotiin, olen erittäin tyytyväinen, että Johannes oli vielä saatavilla. Hän on lupaava maalivahti, jonka Mikko Kavén tuntee hyvin nuorisomaajoukkueesta ja Mikko odottaa innolla Johanneksen kanssa työskentelyä, Wiss toteaa Ilveksen sivuilla.

Luukkasen saapumisen myötä Ilveksen maalivahtiosasto on valmis, eli seura lähtee kauteen kolmikolla Mika Hilander, Antti Kuusinen ja Luukkanen.

(Lähteet: Ilveksen nettisivut ja Veikkausliiga.com)