Kompuroiko Sevilla myös La Ligassa? ”Ei ole ehtinyt toipua”

© Kuva: Getty Images

Sevilla koki karmean iskun, kun se lähti laulukuoroon Mestarien liigasta, vaikka se oli selkeä ennakkosuosikki Leicesteriä vastaan.

Sevilla saa heti pettymyksensä perään kovan haasteen eteensä, kun se matkaa sunnuntaina sarjanelosen Atletico Madridin vieraaksi La Ligan ottelussa.

– Sielunmaailmaa kun yrittää tuntea, niin pystyykö Sevilla ravistamaan huonon tuloksen? En usko. Hirveä hinku oli jatkoon ja olivat varmoja, että menevät. Kova isku. Toipuuko siitä? Ei saisi funtsia liikaa vain Leicester-ottelua, mutta kyllä se panee miettimään, että Sevilla ei ole ehtinyt siitä vielä toipua. Kyllä se niin vain on, että Atletico vie tämän pelin, pohtii valmentaja Ari Tiittanen peliyhtiö Betsafen sivuilla.

Atletico on kuuluisa kovasta puolustuksestaan. Myös Sevillan kaatanut Leicester tekee tulosta puolustuksen kautta. Silti Atletico on hyvin erilainen vastus kuin Leicester.

– Älyttömän puolustusvoittoisesti pelaava joukkue Leicester osasi pelata ne Sevillan vahvuudet pois. Helpotti toki ulosajo. Hyvä hyökkääjä on Atleticollakin, mutta sille pitää pallot pelata eri tavalla kuin Vardylle, jolle ne voi vain roiskia. Sevillan ongelmana oli, että ei se ole pelannut tuollaisia joukkueita vastaan kuten Leicester. Ei kukaan pelaa niin espanjassa. Ei se Sevillalta niin huono esitys ollut, mitä numerot antavat ymmärtää, mutta maalinteko oli hankalaa ja mokasivat pilkun, Tiittanen miettii.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.