Kumpaan Man United panostaa, Eurooppa-liigaan vai Valioliigaan? Ex-ManU-tähti kertoi oman näkemyksensä

© Kuva: Getty Images
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Manchester Unitedin keskikentällä yli 200 ottelua 1990-luvulla urakoinut Paul Ince on sitä mieltä, että Unitedin pitäisi keskittyä pääpainoisesti Eurooppa-liigaan.

ManU pelasi Eurooppa-liigan neljännesävlierien ensimmäisessä osassa 1-1-tasapelin FK Rostovin vieraana. Vaikealla kentällä saatu vierasmaali varmasti auttaa toisessa osassa, joka pelataan Old Traffordilla.

Incen mielestä ManU-manageri Jose Mourinhon pitäisi satsata Eurooppa-liigassa menestymiseen.

– Mielestäni tärkeimmät pelit ManU:lle on tällä hetkellä Eurooppa-liigassa, koska sieltä voi ponnistaa Mestarien liigaan. Sen varaan ei kannata laskea, että ManU selviytyisi Valioliigassa neljän parhaan joukkoon kuudesta joukkueesta, Ince sanoi Goalille.

ManU on tällä hetkellä Valioliigassa kuudentena, mutta piste-ero neljäntenä olevaan Liverpooliin ja Mestarien liigan karsintapaikkaan on vain kolme pistettä. Lisäksi Unitedilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin Liverpoolilla.

Ince uskoo silti, että Eurooppa-liigaan satsaaminen olisi fiksuinta.

– Ei ole selviö, että he sijoittuisivat neljän parhaan joukkoon. Joten Eurooppa-liigan täytyy olla todella tärkeä Mourinholle. Hänellä on tarpeeksi laaja kokoonpano. Kun katsoo vaihtopenkille, siellä on pelaajia, jotka voivat tulla sisään ja muuttaa pelin kulun. Se on hyvä asia.

– Mourinholla on kaksi eri mahdollisuutta Mestarien liiga -paikkaan. Manchester Unitedin kaltaisen joukkueen täytyy pelata Mestarien liigassa, joten sormet ristiin, että niin myös tapahtuu, Ince jatkoi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!