Leicester tarrasi tiukasti kiinni Mestarien liigan puolivälieräpaikkaan. Viime kauden Valioliigan mestari meni kotikentällään johtoasemassa tauolle Sevillaa vastaan.

Sevilla voitti kotikentällään ensimmäisen osan maalein 2-1, mutta Leicester-hyökkääjä Jamie Vardyn tekemä vierasmaali on nousemassa arvokkaaksi.

Leicesterin kapteeni Wes Morgan vei isännät kotikentällä 1-0-johtoon 27. minuutilla. Riyad Mahrez tarjoili vapaapotkusta tarkan keskityksen takatolpalle ja Morgan onnistui reidellä ohjaamaan pallon maaliin. Katso video maalista täältä (Viasat).

Sevilla hallitsi ensimmäisellä puoliskolla 62-prosenttisesti palloa, mutta Leicester oli vaarallinen vastaiskuissaan.

Morganin tekemä johtomaali sai Twitterissä hilpeän vastaanoton:

– Aki Riihilahti -maali, vertasi Mika Hilska.