Brasilialainen jalkapallojoukkue Chapecoense oli viime marraskuun lopulla mukana lentoturmassa, jossa menehtyi suuri osa seuran edustusmiehistön pelaajista ja taustajoukoista.

Uutinen traagisesta tapaturmasta järkytti koko jalkapallomaailmaa, ja Chapecoenselle tulvi monien lähteiden mukaan apua joka puolelta. Myös me uutisoimme, kuinka venäläistoimittaja Artur Petrosianin mukaan legendapelaajat Ronaldinho ja Roman Riquelme tarjoutuivat pelaamaan ilmaiseksi brasilialaisjoukkueen riveissä.

Chapeconsen uusi presidentti David Plinio De Nes on kuitenkin nyt neljä kuukautta onnettomuuden jälkeen paljastanut brasilialaismedioille, että vain kaksi joukkuetta on auttanut seuraa lentoturman jälkeen.

– Barcelona ja AS Roma ovat ainoat joukkueet, jotka ovat auttaneet meitä onnettomuuden jälkeen. Barcelona on tarjonnut meille mahdollisuuden osallistua heidän perinteiseen Gamper Trophy -turnaukseensa. Olen kiitollinen kaikille, jotka ovat tavalla tai toisella osoittaneet meille solidaarisuutta, seurapresidentti sanoi Calciomercaton mukaan.

AS Roma tarjoutui pelaamaan ystävyysottelussa Chapecoensea vastaan, mutta brassijoukkue joutui kieltäytymään otteluruuhkan takia.

Lähde: Calciomercato