Lionel Messi solvasi erotuomaria maaottelussa – useamman ottelun pelikielto uhkaa

© Kuva: Getty Images

Barcelonan ja Argentiinan supertähteä Lionel Messiä odottaa todennäköisesti pelikielto maajoukkueessa.

Etelä-Amerikan jalkapalloliiton CONMEBOL:n raportin mukaan Messi solvasi linjatuomaria viime torstain maaottelussa Chileä vastaan. Hän ei myöskään suostunut kättelemään linjatuomaria pelin päätyttyä.

Jos pelikielto astuu voimaan tänään tiistaina, jää Messiltä väliin illan tärkeä MM-karsintaottelu Boliviaa vastaan. Hänen pannansa odotetaan olevan noin 2-4 maaottelun mittainen.

Torstaina Argentiina voitti Messin rangaistuspotkumaalilla Chilen 1-0 ja tarrasi kiinni Etelä-Amerikan karsintojen kolmanteen sijaan, joka oikeuttaa suoraan kisapaikkaan.

Argentiinan jalkapalloliitto AFA on tietoinen Messiä uhkaavasta pelikiellosta, mutta ei odota supertähtensä saavan erityiskohtelua CONMEBOL:lta.

– Jos hänen käytöksensä meni yli rajan, häntä pitäisi rangaista kuten ketä tahansa muutakin. Hänen ei tule saada erityiskohtelua vain, koska hän on maailman paras pelaaja. Minusta tapaus on tutkinnan arvoinen. CONMEBOL on pyytänyt lisätietoja tapauksesta, ja meidän tulee selvittää heille kaikki tietämämme, sanoi AFA:n varapresidentti Armando Perez La Terceralle.

Lähde: Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.