Burnleyn 24-vuotias keskuspuolustaja Michael Keane teki keskiviikkona debyyttinsä Englannin A-maajoukkueessa, kun Saksa voitti Kolme leijonaa harjoitusottelussa 1-0.

Keanen ura näytti jo lähtevän laskuun, kun Louis Van Gaal myi hänet pois Manchester Unitedista vuonna 2015. Nuori toppari on kuitenkin vakiinnuttanut paikkansa Burnleyn avauskokoonpanossa ja hänet on yhdistetty useissa huhuissa muun muassa Chelseaan, Liverpooliin ja Manchester Cityyn.

– On tietenkin hienoa nähdä, että kiinnostusta löytyy, mutta keskityn tällä hetkellä vain Burnleyyn. Meillä on vielä yhdeksän peliä jäljellä ja meidän pitää varmistaa säilymisemme Valioliigassa. Se voi kuitenkin tarkoittaa vain, että olen pelannut hyvin, kun tuollaisia huhuja liikkuu, Keane sanoi lehdistötilaisuudessa.

Hän lisäsi, että uskoi aina uransa lähtevän nousuun Manchester Unitedissa. Managerivaihdokset eivät tuntuneet tuovan hänelle lisää peliaikaa, mutta kun lähdönhetki koitti, hän tunsi, että hänellä oli todistettavaa.

– Unitedista lähtö sai minut tekemään vain enemmän töitä. Olen kiitollinen Burnleyn manageri Sean Dychelle hänen luottamuksestaan minuun sekä siihen työmäärään, jonka hän on käyttänyt kanssani. En olisi tässä tilanteessa ilman hänen panostaan.

Lähde: Goal