Manchester Unitedissa todella vähälle peliajalle jäänyt saksalainen keskikenttäpelaaja Bastian Schweinsteiger on siirtymässä useiden lähteiden mukaan MLS-sarjaan Chicago Fire -joukkueeseen.

Asiasta uutisoi muun muassa Chicago Tribune sekä Sky Sports, jonka mukaan Schweinsteigerista olisi tulossa yksi sarjan parhaiten palkatuista pelaajista noin 70 000 (noin 80 600 euron) punnan viikkopalkallaan.

Chicago Tribunen mukaan Saksan entinen maajoukkuekapteeni voi liittyä uuteen joukkueeseen jo ensi viikolla, mikäli hän läpäisee lääkärintarkastuksen ja saa työluvan. Lehti kertoo myös, että sopimus olisi yksivuotinen, ja se sisältäisi option seuraavasta kaudesta.

Schweinsteiger pelasi tällä kaudella Man Unitedissa vain neljässä ottelussa (kaksi FA Cupin ottelua, yksi liigacupin ottelu ja yksi Eurooppa-liigan ottelu). Valioliigassa saksalaistähti ei ole pelannut yhtäkään ottelua.

Kaveh Solhekol

@SkyKaveh
Bastian Schweinsteiger moving to Chicago Fire from Manchester United. Will become one of best paid players in MLS on £70,000 a week