Serie A:ssa kärkikahina: ”Järjestäytynyt jalkapallo vastaan järjestäytynyt rikollisuus”

© Kuva: Getty Images

Lauantaina katseet kiinnittyvät Serie A:ssa tiukasti Stadio Olimpicolle, jossa toisena oleva AS Roma kohtaa kolmatta sijaa miehittävän Napolin.

Kotijoukkue AS Roma on ollut kannattajiensa edessä todella väkevä ja se on voittanut kaikki 12 pelaamaansa Serie A:n kotipeliä. Napolin kolmen pelin voittosarja Serie A:ssa päättyi viime lauantaina, kun Atalanta haki pisteet Napolista maalein 2-0. Kotijoukkue kylläkin hallitsi ottelua, mutta oli maalipaikoissa tehoton. Nyt Napoli hakee paluuta voittojen tielle Roomassa.

– Näiden kahden kohdatessa on lupa odottaa lämmintä peliä ja ollaan tosissaan vastakkain. Joukkueilla on maantieteellistä historiaa, sellaista historia historiaa, kun etelän isot kaupungit iskevät yhteen. Otteluissa on aina ylimääräinen lataus, toteaa konkarivalmentaja Ari Tiittanen peliyhtiö Betsafen sivuilla.

– Tässä ottelussa kohtaavat järjestäytynyt jalkapallo ja järjestäytynyt rikollisuus. Napolin mafiassa on rosoisia pelureita, jotka voivat ryövätä pisteitä, jos tilaisuus tulee.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.