Suomalaishyökkääjä päätti maalittoman putkensa – valmentaja haluaa nähdä enemmän

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Viime kesänä Rovaniemen Palloseurasta Australian A-leagueen Newcastle Jetsiin siirtynyt Aleksandr Kokko sai viimein ensimmäisen osuman tililleen uudessa joukkueessaan.

29-vuotias Kokko teki avausosuman viime viikon tärkeässä F3 Derbyssä Central Coast Marinersia vastaan. Peli päättyi 1-1. Kyseessä oli hänen kymmenes ottelunsa Jetsin paidassa.

Suomalaishyökkääjällä on ollut vaikea, loukkaantumisten siivittämä kausi Australiassa. Jetsin päävalmentaja Mark Jones sanoi tammikuussa, että voisi luopua Kokosta, jos sopiva tarjous tulisi kohdalle. Nyt hän on kuitenkin valmis antamaan entiselle Veikkausliigan pyssylle uuden mahdollisuuden.

– Puhuin hänelle tehokkuudesta ja siitä, että hänen on tehtävä maaleja saadakseen peliaikaa. Sama koskee kaikkia ysi- ja 10-paikan pelaajia. Emme ole tehneet tarpeeksi maaleja, joten jonkun on noustava siihen rooliin. Minulle ei ole väliä, kuka se on, Jones kertoi Goalille.

Kokko myönsi, että on aikaisemmin urallaan reagoinut huonosti, jos peliaika on ollut kortilla. Nyt hän haluaa näyttää osaamisensa viimeisessä kuudessa pelissä ja auttaa Newcastle Jetsin A-leaguen finaaleihin.

– Apina putosi niskasta ensimmäisen maalin myötä. Nyt yritän vain pelata paremmin ja saada enemmän osumia. Olen näyttänyt itselleni ja joukkueelleni, että pystyn siihen.

Lähde: Goal


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!