© Kuva: Getty Images

Valioliigan rääväsuu kritisoi N’Golo Kanten ylistämimstä: ”Ei se niin ole”

Burnleyyn tammikuussa siirtynyt Joey Barton ei ymmärrä täysin N’Golo Kanteen kohdistuvaa ylistystä. Chelsean keskikenttäpelaaja on tällä kaudella saanut paljon kehuja.

Kante johdatti viime kaudella Leicesterin Valioliigan mestaruuteen ja oli yksi seuran tärkeimmistä pelaajista. Täksi kaudeksi Chelseaan siirtynyt Kante on ollut myös Lontoossa erittäin isossa roolissa Valioliigaa johtavassa joukkueessa.

Barton ei silti ole täysin samaa mieltä Kanten ylistämisestä.

– Tällä hetkellä esimerkiksi kaikki vannovat Kanten nimeen. Se on muotia. Asiantuntijoiden mielestä hän on maailman paras keskikenttäpelaaja. Ei se niin ole, hän on todella hyvä, mutta pelasin häntä vastaan kolme viikkoa sitten, Barton sanoi Le Journal du Dimanche -lehdelle.

Bartonin mukaan Kante on hyvä rikkoja, mutta pelintekijä hän ei ole.

– Hän on ilmiömäinen rikkoja, joka on pelannut ilmiömäisissä joukkueissa, mutta hän ei ole luoja. Lisäksi on mahdotonta olla niin lopullinen päätöksessään pelaajan kanssa, joka ei ole pelannut Mestarien liigassa, Barton arvosteli.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!