HJK:n kotistadion ehdolla maailman parhaaksi – kilpailee englantilaisseuran pyhätön kanssa

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin Jalkapallolubin kotistadion, Telia 5G Areena on saanut merkittävän tunnustuksen, kun maailman parhaat stadionit luokitteleva Stadium Business Awards on nimennyt sen tänä vuonna ehdolle.

Telia 5G Areena on ehdolla Environmental Awardin saajaksi. Samassa kategoriassa kilpailevat myös San Francisco 49ersin Levi’s Stadium, Melbourne Cricket Ground, Wolfsburgin Volkswagen Arena sekä Liverpoolin kotipyhättö Anfield.

Nimityslautakunta piti 5G Areenan yhteiskuntavastuuohjelmaa poikkeuksellisena, koska sen kautta stadionin koko toimintalogiikka on saatu muutettua vanhasta infrasta vastaamaan uusia tarpeita.

– Toisin kuin toimialalla yleensä Telia 5G Areenan toimintamalli ei perustu massatapahtumien maksimointiin vaan ympäröivän yhteisön tarpeiden ratkaisemiseen. 5G Areena on onnistunut erinomaisesti tuomaan kaupunkilaisille päivittäisiä palveluita ja uudella tavalla yhdistämään eri yhteisöjen tarpeet toimivaksi kokonaisuudeksi, kertoo HJK OY:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti Klubin sivulla.

Stadium Business Awards -voittaja julkistetaan Dublinissa kesäkuussa.

Lähde: HJK


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.