Jatkuuko Leicesterin lento? ”Vardy vaan tekee taas maalin”

© Kuva: Getty Images

Leicester on tavoilleen uskollisena tehnyt taas melkoisen ihmeen Valioliigan keväässä. Viiden ottelun voittoputki ja putoamisuhalta välttyminen on taas yksi hieno luku seuran Tuhkimotarinaan.

Nyt Leicester on kovan haasteen edessä, sillä Evertonin viimeisin tappio Goodison Parkilla on joulukuun puolesta välistä.

– Leicester on kuntopuntarin kakkonen, nuoli jyrkästi ylöspäin. Vakuuttavaa on ollut heidän tekeminen viime aikoina. Everton on näytellyt laadukasta tekemistä myös, mutta vain ajoittain, toteaa valmentaja Ari Tiittanen peliyhtiö Betsafen verkkosivuilla.

– Koeman ei lähde pelaamaan niin, että odottaa että Leicester tulee prässäämään. Tulee tilaa linjojen taa ja Vardy osuu joka pelissä, se on ihan liekeissä. Jos syötöt ovat niin hyviä kuin ovat olleet, Vardy vaan tekee taas maalin. Arskan papereissa tämä on kakkonen, Tiittanen täräyttää.