Espanjalaislehti Sport kertoo Barcelonan kaavailevan uudeksi valmentajakseen katalaani Oscar Garciaa.

Garcia edusti Barcelonaa muutamassa ottelussa peliurallaan ja valmensi myöhemmin seuran nuorten joukkuetta vuosien 2010–2012 välillä. Tällä hetkellä hän on Red Bull Salzburgin peräsimessä, jossa hän voitti viime kaudella mestaruuden.

Barcelonan nykyistä kakkosvalmentajaa Juan Carlos Unzue on kevään mittaan puhuttu Luis Enriquen jatkajaksi. Barcelonan tiistai-iltana Mestarien liigassa kärsimä ruma tappio Juventusta vastaan on Sportin mukaan kuitenkin muuttanut Barca-johdon suunnitelmat, eikä Unzuen haluta jatkavan Enriquen lopettaessa kauden päätteeksi.

 

Oscar Garcian valintaa taas puoltaa miehen kokemus Barcelonan pelityylistä. Pelityyliään viime vuosina varioinut seura haluaa palata pelillisesti juurilleen.