Lehti: Saksalaisseuran suomalaistähti saatetaan joutua myymään – sopimusneuvottelut umpikujassa

© Kuva: Getty Images
Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen A-maajoukkueen ykkösmaalivahti Lukas Hradecky pelaa tällä hetkellä bundesliigaseura Frankfurtissa ja hänellä on sopimus kesään 2018 saakka. Frankfurt luonnollisesti toivoo, että yksi Bundesliigan parhaista maalivahdeista jatkaisi heidän riveissään, mutta neuvottelut uudesta sopimuksesta eivät ole edenneet.

Hradecky antoi tammikuussa lausuntoja, joissa hän puhui positiivisesti jatkosopimuksen mahdollisuudesta. Tässä vaiheessa Frankfurt oli vielä kiinni europaikoissa. Nyt takana on kahdeksan voitotonta peliä putkeen ja europaikka alkaa karata, joten suomalaisella saattaa olla uusi määränpää mielessä. Kysyntää tämän tason maalivahdilla on varmasti.

– Lukas on jatkuvasti osoittanut, miten hyvin hän täällä viihtyy. Hän on joukkueessa isossa asemassa. Siitä huolimatta haluamme saada varmistuksen siihen, että hän jatkaa meillä myös vuoden 2018 jälkeen. Muussa tapauksessa meidän on harkittava myyntiä, mikäli tarjous tulee sisään, urheilujohtaja Bruno Hübner kertoi Bild-lehdelle

Frankfurt on taloudellisesti heikossa jamassa, joten heidän saattaa olla pakko myydä Hradecky. Riskinä on, että mies karkaa ensi kauden jälkeen sopimuksettomana ilmaiseksi muualle.

– Ikävä kyllä taloudellisessa tilanteessamme jokaisella pelaajallamme on jokin hintalappu. Ja Lukaksella on luonnollisesti pyrkimys päästä jossain vaiheessa pelaamaan eurokentille. On selvää, että hän joutuu punnitsemaan asioita. Juttelemme hänen kanssaan näistä asioista täysin avoimesti, Hübner sanailee.

Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!