Seinäjoen Jalkapallokerho vuokraa nuorten maajoukkuehyökkääjä Elias Ahteen kesäkuuhun asti kestävällä sopimuksella JJK Jyväskylän riveihin.

21-vuotias Ahde oli talvella Suomen Cupin lohkovaiheessa SJK:n tehokkain hyökkääjä. Hän teki debyyttinsä Veikkausliigassa viime viikolla FC Lahtea vastaan.

– Hyvillä mielin lähden sinne ja olen todella tyytyväinen tästä mahdollisuudesta, että minut päästetään ja annetaan mahdollisuus näyttää valmennusjohdolle isoilla minuuteilla omia taitojani, sanoo Ahde SJK:n sivuilla.

– Lähden sinne tekemään maaleja, kuten aina. Sitä kuitenkin toivon, että siellä menisi hyvin alkukausi ja pääsisin sitten takaisin näyttämään omalle kotikentälle sen jälkeen. Tottakai uudessa joukkueessa pitää taistella aina minuuteista, mutta olen valmis tekemään hommia sen eteen.

Myös seinäjokelaisten päävalmentaja Sixten Boström oli tyytyväinen lainasopimuksen synnystä.

– Tämä on meille ja Eliakselle oikein hyvä vaihtoehto. Ellu saa toivottavasti paljon peliaikaa ja sitä kautta mahdollisuuden kehittyä entisestään. Tämä on mielestäni seuralta erinomainen ratkaisu, kun meillä tämmöinen mahdollisuus on. Pystymme laittamaan meidän omia kasvattejamme tavallaan kasvamaan hyvässä ympäristössä ja hyvällä tasolla. Se on yksi tapa kehittää näitä meidän nuoria pelaajia.

Lähde: SJK