Tarvitseeko Napoli happea? ”Tähdet kulkee eri hormonimäärillä”

© Kuva: Getty Images

Serie A:n kierroksen huippuottelu on eittämättä sarjakolmosen Napolin ja neljäntenä olevan Lazion välinen kahina sunnuntaina.

Lazion vire on ollut huima. Se on edellisestä 11 ottelustaan hävinnyt vain cupissa AS Romalle ja sekin tappio oli merkityksetön, sillä Lazio eteni kuitenkin cupissa jatkoon. Napolilla on ollut iso Juventus-viikko takanaan, kun se kohtasi sarjajohtajan ensin sunnuntaina liigassa ja keskiviikkona cupissa. Nyt edessä on taas iso haaste.

– Tässä kohtaavat vähän harmaa ja tasapaksu Lazio ja räiskyvä Napoli. Napolilla on räiskyviä persoonia ja se vaatii totaalista keskittymistä tehdä tulosta tässä tilanteessa. Ihminen on ihminen ja jos Napoli ottaa happea Lazio iltana, se on kotivoitto. Tähdet kulkee eri hormonimäärillä kuin tavalliset tallaajat. Energiaa palaa. Se ei voi olla vaikuttamatta. Koko viikko jos on ollut hyvä, sitten voikin tulla vain se normisuoritus.

– Kypsästi pelaamalla ottaa tästä Lazio pinnat. Normipelilläkin pystyy ottamaan tästä yhden pinnan, ennakoi valmentaja Ari Tiittanen peliyhtiö Betsafen sivuilla.