Teinisensaatio nousi Manchester Unitedin sankariksi jatkoajalla – voitto vaati kovan veron

© Kuva: Getty Images

Manchester United selvitti tiensä Eurooppa-liigan välieriin, kun se voitti jatkoajan jälkeen Anderlechtin kotikentällä 2-1 ja yhteismaaleissa 3-2. Sankariksi nousi 19-vuotias Marcus Rashford.

ManU näytti laskettelevan helppoon voittoon, sillä jo avauspuoliskon 10. minuutilla Henrikh Mkhitaryan vei isännät johtoon. Paikkoja oli useampaankin osumaan. Avauspuoliskon huono uutinen, muutenkin loukkaantumisista kärsineelle Unitedille oli se, että Marcos Rojo loukkasi itsensä ja hänet jouduttiin ottamaan vaihtoon.

Anderlecht sai hieman juonesta kiinni alun jälkeen ja reilun puolen tunnin jälkeen Sofiane Hanni toi vieraat tasoihin.

Toisella puoliskolla ManU rakenteli useamman tekopaikan ja suurin osa niistä siunaantui Rashfordille, jonka sihti vaikutti olevan täysin hukassa.

Ottelun viimeisessä tilanteessa ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic loukkasi pahasti itsensä. Alastulossa Ibrahimovicin oikea polvi vääntyi todella pahannäköisesti yli. ManU-hyökkääjä joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi.

Sihtinsä hukannut Rashford löysi lopulta tärkeimmällä mahdollisella hetkellä maalipuiden väliin ja ratkaisi ManU:lle välieräpaikan Eurooppa-liigassa. Surkeampana uutisena ManU:lle tuli voitosta huolimatta Ibrahimovicin ja Rojon loukkaantumiset.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – LEICESTER

Chelsea saa revanssimahdollisuuden pika-aikataululla finaalipettymyksen jälkeen!