Tottenham vie Lontoon derbyn: ”Ei saa Kanea kuriin”

© Kuva: Getty Images
Maanantaina Valioliigassa Sheffield Utd - Arsenal! Käytä hyväksesi talletusbonus!

Valioliigan viikonlopun herkkupalana on Lontoon derby Tottenhamin ja Arsenalin välillä.

Tottenham on porskuttanut voitosta voittoon Valioliigassa, mutta Arsenal on myös päässyt oivaan vireeseen voittamalla kaksi edellistä Valioliigaotteluaan ja etenemällä FA Cupin finaaliin. Nyt sunnuntaina tykkimiehet mittaavat verivihollisensa Tottenhamin vireen.

– Arsenal ei saa Kanea kuriin. Kaksi hyvää joukkuetta kohtaa, joista paremmin puolustava voittaa ja Tottenhamilla on paremmat puolustajat. Arsenalilla ei ole myöskään maalivahtipeli riittänyt tällaisissa peleissä. Pieni, maalin ero, ennakoi valmentaja Ari Tiittanen peliyhtiö Betsafen videoennakossa.

Tottenhamin ja Arsenalin välinen ottelu alkaa sunnuntaina klo 18.30.

Maanantaina Valioliigassa Sheffield Utd - Arsenal! Käytä hyväksesi talletusbonus!