Crystal Palace nöyryytti kotikentällään Valioliigan jättiläistä Arsenalia maanantai-iltana maalein 3-0.

Ensimmäisellä puoliskolla Andros Townsend vei isännät 1-0-johtoon. Arsenal hallitsi ensimmäisellä puoliajalla palloa peräti 72-prosenttisesti, mutta Crystal Palace vei maalintekoyritykset silti 8-6.

Toisella puoliajalla Arsenalin tuskaa lisäsi reilun tunnin kohdalla Yohan Cabaye, joka vei isännät upealla viimeistelyllä jo 2-0-johtoon.

Muutama minuutti myöhemmin Palacelle vihellettiin rangaistuspotku, kun Arsenal-vahti Damian Martinez kaatoi Townsendin. Luka Milivojevic ampui pallon varmasti pilkulta sisään.

– Eroottinen viimeistely Cabayelta. Viimeinen sammuttaa valot, Arsenè, kirjoitettiin Twitterissä.

joakim särkivuori

@jjoakimm
Eroottinen viimeistely Cabayelta 👌 Viimeinen sammuttaa valot, Arsenè. #valioliiga

– Kylläpä piristää iltaa, kun katselee Arsenalin komediateatteria. Wenger on nero, pitkää jatkolappua äkkiä, kirjoitti toimittaja Jani Mesikämmen.

Jani Mesikämmen

@Karhuherra
Kylläpä piristää iltaa, kun katselee Arsenalin komediateatteria. Wenger on nero, pitkää jatkolappua äkkiä. #Valioliiga

Palacelle voitto oli elintärkeä putoamistaistelussa ja se nousi nyt 34 pisteeseen ja eroa viimeiseen karsijaan on nyt kuusi pistettä. Arsenalin kannalta tappio oli paha takaisku, sillä Mestarien liigan karsijan paikkaan on nyt eroa jo seitsemän pistettä. Arsenal on sarjataulukossa kuudes.