Entinen joukkuekaveri ei muistele uransa lopettavaa Philipp Lahmia lämmöllä: ”Näin hänen toiset kasvonsa”

© Kuva: Getty Images

Saksalaislegenda Philipp Lahm päätti uransa lauantaina, kun Bayern München kuritti kauden viimeisessä ottelussaan Freiburgia 4-1.

33-vuotias Lahm on saanut viikonlopuna aikana valtavasti ylistystä ja positiivisia onnentoivotuksia, ja Bayern ilmoitti jo lisäävänsä Lahmin seuran kunniagalleriaan.

Laitapuolustajan vanha joukkuekaveri Michael Ballack ei kuitenkaan lähtenyt kehumiskilpailuun mukaan.

Bayern Münchenissä ja Saksan maajoukkueessa Lahmin kanssa pelannut Ballack toimi pitkään maajoukkueen kapteenina. Hän joutui kuitenkin luopumaan nauhastaan vuonna 2010 loukkaantumisen takia eikä voinut osallistua Etelä-Afrikan maailmanmestaruusturnaukseen mukaan.

Kapteenin nauha annettiin tuolloin Lahmille, joka ilmoitti kisojen aikana haluavansa pitää sen myös jatkossa. Bayern-puolustaja pitikin kapteenin paikkansa aina vuoteen 2014 asti, jolloin hän ilmoitti lopettavansa maajoukkueuransa.

Ballack taas ei ikinä esiintynyt Saksan joukkueessa vuoden 2010 jälkeen. Kiista kapteenin nauhasta vaivaa häntä yhä.

– Sain nähdä Lahmin toiset kasvot. En tiennyt, että pelaajan, joka otti kapteenin roolin, ei tarvitsisi antaa sitä takaisin jälkikäteen. Se oli suora hyökkäys, kertoi Ballack Sport 1 Doppelpassin haastattelussa.

– En ikinä palannut maajoukkueeseen sen selkkauksen jälkeen. En voinut tehdä asialle mitään. Tapa, jolla asiat etenivät ei todellakaan ollut ok.

Lähde: Goal


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!