Ilveksen Jarkko Wiss huolissaan: ”Mietimme pitkään pelaamistamme”

© Kuva: Juha Tamminen
Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

Kaksi edellistä otteluaan hävinnyt Ilves on kovan paikan edessä keskiviikkoiltana, kun joukkue matkustaa Vaasan Palloseuran vieraaksi.

– Mietimme lauantaina pitkään omaa pelaamistamme. Jokainen sai kertoa tuntojaan ja hyvin pojat olivat sisäistäneet yhteiset kehityskohteet. Otteiden paraneminen alkaa siitä, että liikutamme palloa nopeammin ja huolellisemmin. Pallottomana tarvitsemme aggressiivisuutta, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo seuransa sivuilla.

Vaasalaisten vahvuudet ovat tiedossa. Sarjasijoitus kärkipäässä ei ole tullut sattumalta.

– Hyvä pelisuunnitelma. Heidän runkomiehistönsä on pysynyt aika lailla samana ja pelaajat ehjinä. Morrissey on ollut aivan liekeissä ja Clennoninkin varmaan vielä parantaa otteitaan, joten siinä on kyllä vaarallinen kaksikko.

– VPS:llä on ollut selkeitä valintoja arvomaailman suhteen ja ne ovat onnistuneet hyvin. Joukkueella on oma tyylinsä ja sitä kautta vahva kotietu uudella stadionillaan.

Keskiviikon taktiikka alkaa jo hahmottua fläppitaululle.

– Peräänkuulutan hyvää prässipeliä ja vastavuoroisesti oikea-aikaista vetäytymistä. Vepsua vastaan pitää olla tarkkana, että meillä on oikeat alueet miehitettynä, Wiss vihjaa.

(Lähteet: Ilveksen nettisivut ja Veikkausliiga.com)

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!