Ilves yllätti VPS:n Vaasassa – KuPS nousi sarjakakkoseksi

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan keskiviikon otteluissa Ilves haki hieman yllättäen vieraspisteet sarjassa kakkosena olleelta VPS:ltä.

Ilveksen maalit viimeistelivät Emile Paul Tendeng ja Tuco.

– Oli hyvä esitys, kun meillä oli pallo, pystyimme rauhassa liikuttamaan sitä. Ja kun puolustimme, puolustimme tosi hyvin, sanoi Ilveksen Jani Tanska Ruutu+:n lähetyksessä.

– Olemme treenanneet koko talven hyvin ja olemme hyvässä kunnossa. Etenkin vieraspeleissä pystymme pelaamaan rohkeammalla taktiikalla tekonurmilla, kotona Ratinassa ja Tammelassa kentät eivät ole ihan vielä riittävän hyvässä kunnossa siihen.

KuPS nousi lisäajalla kotonaan tasoihin JJK:ta vastaan. Johannes Laaksonen vei vieraat johtoon, mutta Joni Mäkelä tasoitti, kun lisäaikaa oli pelattu minuutti. KuPS nousi tasapelipisteellä sarjan kakkoseksi.

JJK:n synkkä alkukausi sai jatkoa Rovaniemellä. Emeka Eze ja Ivan Tatomirovic veivät avausjaksolla isännät jo 2-0-johtoon. Elias Ahde kavensi, mutta voitto jäi napapiirille. JJK:lla on seitsemästä ottelusta kasassa vain kaksi pistettä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.