Jose Mourinho uudistamassa rajusti – Manchester United kolmen maajoukkuepelaajan perässä

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Manchester United on saksalaisen Kickerin mukaan Bayern Münchenin brassipelaajan Douglas Costan (kuvassa) perässä. Hänestä on kiinnostunut myös Juventus.

Brasilian maajoukkuemiehen uskotaan vaihtavan maisemaa kesällä. 26-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyi Shakhtar Donetskista Bayerniin kaksi vuotta sitten 30 miljoonalla eurolla. Avauskausi oli vahva, mutta tällä kaudella hän ei ole saanut likikään yhtä paljon peliaikaa.

ManU pohtii myös toista Bayernin pelaajaa, portugalilaista Renato Sanchesia. United oli hänen perässään jo viime kesänä, mutta 19-vuotias Portugalin maajoukkuelupaus valitsi Bundesliigan. Myös hän on kärsinyt peliajan puutteesta, vaikka pelasi vuosi sitten mainiosti EM-lopputurnauksessa.

Unitedin huhutaan olevan myös Evertonin ja Englannin maajoukkueen keskikenttäpelaajan Ross Barkleyn kannoilla. Barkleyn huhutaan olevan halukas lähtemään seurasta, vaikka hänellä on sopimus kauteen 2018 asti. Calciomercaton tietojen mukaan ManU olisi valmis maksamaan Barkleysta noin 25 miljoonaa euroa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!