Vaasan Palloseura matkaa lauantaina PS Kemin vieraaksi Veikkausliigassa.

Vierasjoukkue pystyy viimein nimeämään kevätkauden hankintansa Ebrima Sohnan mukaan kokoonpanoonsa. VPS solmi 28-vuotiaan keskikenttäpelaajan kanssa sopimuksen jo toukokuun alussa, mutta miehen pelilupaa ei aluksi saatu kuntoon.

Gambian maajoukkueessakin pelannut Sohna on edustanut urallaan muun muassa Sandefjordia Norjan liigassa. Veikkausliigassa hän on pelannut Rovaniemen Palloseuran ja Kuopion Palloseuran riveissä. Hänen viimeisin seuransa ennen Vepsua oli kuwaitilainen Al-Arabi SC, jonka kanssa sopimus purettiin menneen kauden aikana.

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen ei vielä suostunut paljastamaan, pääseekö uusi hankinta saman tien avauskokoonpanoon, mutta hehkutti gambialaisen ominaisuuksia joukkueen kotisivuilla.

– Ebrima tuo meille paljonkin lisää tähän vaiheeseen, sillä hänen myötään meillä on konkreettisesti yksi pelaaja lisää ja se luo kilpailua pelipaikoista. Meillä on nyt hyvä kilpailu lähes kaikista pelipaikoista. Lisäksi Ebrima tuo meille kokemusta, kovuutta ja johtajuutta. Vielä ei pysty sanomaan, onko hän avauksessa, se selviää sitten pelipäivänä, Vuorinen arvuutteli.