West Ham on kiinnostunut Valioliigan putoajaseura Sunderlandin maalivahdista Jordan Pickfordista, kertoo Sunsport.

Sunsportin tietojen mukaan Sunderland on hinnoitellut Pickfordin noin 29 miljoonan euron arvoiseksi. West Ham on valmis antamaan espanjalaismaalivahtinsa Adrianin diilissä toiseen suuntaan helpottamaan kaupankäyntiä.

West Ham -manageri Slaven Bilicin uskotaan luopuvan Adrianista mielellään, sillä espanjalaisvahdin taso laski tällä kaudella totaalisesti ja hän putosi joukkueen kakkosvahdiksi Darren Randolphin taakse.

23-vuotias Pickford oli yksi Sunderlandin harvoista valopilkuista Valioliigassa. Nuorukainen pelasi putoajaseuran riveissä vain neljä nollapeliä päästäen 50 maalia 29 ottelussa. Hänellä oli kuitenkin toiseksi eniten torjuntoja heti Burnleyn Tom Heatonin jälkeen.