Bundesligan voittaneen Bayern Münchenin johtaja Uli Hoeneß puolustaa seuran siirtopolitiikkaa Kickerille antamassaan haastattelussa.

Menneellä kaudella voittopuolisesti vanhempaa väkeä peluuttanut Bayern aikoo tehdä mittavan nuorennusleikkauksen, kertoo Hoeneß. Seuran keski-iän ollessa 27,9 tämä tuleekin kipeästi tarpeeseen.

Seura on jo ehtinyt hankkimaan Sebastian Rudyn, Serge Gnabryn, Niklas Sülen ja Corentin Tolisson vahvuuteensa. Rudya lukuunottamatta miekkoset ovat parikymppisiä.

Vaikka seura hankki viime kesänä silloisen huippulupauksen Renato Sanchesin, ei 18-vuotias päässyt juuri kentälle menneellä kaudella. Vain 615 peliminuuttia saanut Sanches ehdittiin jo lyttäämään flopiksi jalkapallomediassa. Hoeneß kuitenkin uskoo, että Sanchesilla on vielä rutkasti annettavaa seuralle.

– Haluan pitää Sanchesin seurassa vielä ainakin yhden kauden. Luotan häneen. Poika ei ole ikinä päässyt pelaamaan kolmea tai neljää ottelua putkeen ilman paineita, Hoeneß pohti Kickerille.

Vaikka Bayern on Bundesligassa suvereeni, tähtää Hoeneß pidemmälle. Mies kertoi, että kun Bayern vielä kamppaili liigavoitosta, oli hän jo valmistautumassa seuraavaan kauteen. Tavoitteeksi hän on asettanut Bundesligan, Saksan Cupin, sekä Mestarien liigan voiton.