Menneellä kaudella määrällisesti eniten harhautuksia Bundesligassa onnistui tekemään 20-vuotias Borussia Dortmundin superlupaus Ousmane Dembele. Ranskalainen jallitteli vastustajia onnistuneesti 103 kertaa. Epäonnistuineita yrityksiä oli myös melko paljon, yhteensä 81.

Seuraavaksi eniten onnistuneita harhautuksia kertyi Bayer Leverkusenin Julian Brandtille, yhteensä 71. Mies kuitenkin epäonnistui 91 kertaa, joten hyväksi harhauttajaksi häntä ei suuresta onnistumissaldosta huolimatta voida kuitenkaan kutsua.

Bundesligassa eniten harhautuksia tekeviä yhdistääkin muutama asia. Ensinnäkin he ovat kaikki melko nuoria. Kuusi eniten harhautuksia yrittänyttä pelaajaa ovat kaikki alle 25-vuotiaita.

Toinen yhdistävä tekijä on nimenomaan suuri epäonnistumisprosentti. Esimerkiksi Hamburger SV:n 24-vuotias Filip Kostic teki menneellä kaudella yhteensä 152 harhautusyritystä. Näistä onnistuneita oli 47 kappaletta ja täten epäonnistuneita 105 kappaletta. Näin ollen onnistumisprosentti on vaivainen 30,9%.

Bundesligan vanhemmista pelaajista menestyksekkäin harhauttaja oli Bayern Münchenin Arjen Robben. 33-vuotias teki menneellä kaudella yhteensä 110 yrityistä, joista menestyi 67:ssä.

Kokonaisarviollisesti Bundesligan paras harhauttaja on kuitenkin Robbenin seurakaveri Thiago Alcántara, 26, joka teki 85 yritystä, ja epäonnistui vain 25 kertaa.