Espanjalaislehti vertaa Marco Asensiota Raúliin

© Kuva: Getty Images

Espanjalainen jalkapallolehti Marca on tehnyt väistämättömältä tuntuneen vertauksen maansa nuoren lupauksen Marco Asension ja vanhan legendan Raúlin välillä.

Marcan vertaus lähtee molempien jo nuorena saavuttamasta räjähdysmäisestä suosiosta. Kun Raúl teki debyyttinsä Real Madridissa syyskuussa 1994, ei Asensio ollut vielä syntynyt. Raúl ehti tehdä vuoden 1995 hattutemppunsa U21-pelissä Makedoniaa vastaan vastaavasti ennen Asension taipaleen alkua.

Viime sunnuntaina 21-vuotias Asensio teki saman kuin Raúl 22 vuotta sitten eli kolme maalia Makedonian verkkoon, vielä samaisessa U21-maajoukkueessa.

Lehti kuvailee Real Madridin nykyistä ja entistä pelaajaa uskaltavaksi, nälkäiseksi, rohkeaksi ja kykyjään mielellään esitteleväksi pelaajaksi. Lehti kuvaa, että Asension kulkeminen Raúlin jalanjäljissä on lähes vääjäämätöntä.

Jo nuorella iällä Asensio on ehtinyt saavuttaa seuratasolla lähes kaiken mitä pelaaja voi: La Ligan mestaruuden, voiton Mestarien liigassa, seurajoukkueiden maailmanmestaruuden ja UEFA Super cupin voiton. Lisäksi mies on U19-ikäisten Euroopan mestari.

Tällä hetkellä Asensio tavoittelee U21-maajoukkueensa kanssa Euroopan mestaruutta. Sitä Raul ei ikinä onnistunut saavuttamaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.