Espanjan tähtisikermä murskaava EM-kisojen avauksessaan – La liga -tähti liekeissä

© Kuva: Getty Images

Espanja aloitti alle 21-vuotiaiden EM-kisaurakkansa 5-0-voitolla Makedoniasta. Suurimpana maalirohmuna riehui Real Madridin Marco Asensio, joka tykitti hattutempun. Nuorukainen oli muutenkin ottelussa täysin omassa luokassaan ja piti paikoin makedonialaisia pilkkanaan pallon kanssa.

Punapaidat esittivät ottelussa huikeaa maalintekotaitoa, kun Atletico Madridin Saul Niguez aloitti maalinteon kymmenennellä minuutilla. Hän sai pallon maalivahdinalueella ja laukoi sen saksipotkulla verkon perukoille.

Espanjalla on turnauksessa todella nimekäs joukkue. Sillä on riveissään Asension ja Niguezin kaltaisten tähtien lisäksi: Arsenalin laitapuolustaja Hector Bellerin, AC Milanin Gerard Deulofeu, Barcelonan Denis Suarez, Malagan Sandro Ramirez ja Athletic Bilbaon Iñaki Williams.