Gianluigi Donnarumma muuttui lyhyessä ajassa AC Milanien kannattajien suosikista seuran vihatuimmaksi pelaajaksi.

Viime viikolla Milanin puheenjohtaja, Marco Fassone, kertoi, että joukkueen 18-vuotias ykkösmaalivahti, Donnarumma, ei aio solmia uutta sopimusta seuran kanssa.

Jo 16-vuotiaana debyyttinsä Milanin edustusjoukkueessa tehnyt Donnarumma oli aiemmin kertonut rakastavansa seuraa, ja hänestä povattiin punamustien pitkäaikaista kapteenia ja ikonia.

Nykyään monet näkevät Donnarumman ja hänen agenttinsa, Mino Raiolan, rahanahneina pettureina.

Sunnuntaina Milanin kannattajat osoittivat mieltään Donnarummaa kohtaan, kun hän vartioi Italian U21-joukkueen maalia EM-kisoissa Tanskaa vastaan. Ottelu jouduttiin pysäyttämään noin puolen tunnin kohdalla, kun kannattajat heittelivät leikkirahaa Donnarumman maalille.

Leikkisetelit siivottiin nopeasti, ja nuori maalivahti naureskeli tilanteelle. Donnarumma piti ottelussa maalinsa puhtaana ja Italia voitti Tanskan 2-0 Andrea Petagnan ja Lorenzo Pellegrinin osumilla.

Donnarumman on uumoiltu siirtyvän jo tänä kesänä pois Milanista, vaikka hänen sopimuksensa päättyy vasta ensi vuonna. Häntä on huhuttu muun muassa Real Madridiin ja Paris Saint-Germainiin. Donnarumman siirto saattaa käynnistää todellisen maalivahtiruletin Euroopassa, mikä voi vaikuttaa myös Suomen A-maajoukkueen ykkösvahdin, Lukas Hradeckyn, tulevaisuuteen. (Lue lisää)