Italialaisvalmentaja piti lupauksensa – polki pyörällä 1300 kilometriä

© Kuva: Getty Images

Serie A:ssa pelaavan Crotonen päävalmentaja Davide Nicola lupasi huhtikuussa pelaajilleen, että hän polkisi Italian päästä päähän, jos joukkue onnistuisi välttämään putoamisen maan pääsarjasta.

Crotone oli tuolloin onnistunut voittamaan vain kolme ensimmäisestä 29 ottelustaan ja näytti varmalta putoajalta. Nicolan joukot käänsivät kuitenkin kurssinsa totaalisesti ympäri ja keräsivät kuusi voittoa kauden viimeisistä peleistä.

Joukkue lähti kauden viimeiseen sarjaotteluun taulukon 17. sijalta, viimeiseltä putoajan paikalta. Crotone päihitti Lazion 3-1 ja Palermo voitti toisaalla Empolin, mikä merkitsi sitä, että Crotone säilyi kahden pisteen turvin Serie A:ssa

44-vuotias Nicola aloitti pyöräreissunsa Crotonesta ja päätti sen yhdeksän päivää myöhemmin kotikaupunkiinsa, Vigoneen, jossa ihmiset ottivat hänet riemuiten vastaan. Paikkakuntien välillä on noin 1300 kilometriä.

– Olenko väsynyt? En toistaiseksi tunne erityisemmin kipua, sano Nicola reissun jälkeen BBC:n mukaan.

– Tämä on ollut kaunis matka, todellinen satu. Huomenna saatan olla hieman väsynyt, mutta tärkeintä on, että saavutin tavoitteeni.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.