Manchester Unitedin Wayne Rooneylla on edessään epävarma tulevaisuus. Viime kaudella katkonaiseksi jäänyt peliaika Old Traffordilla Jose Mourinhon alaisuudessa on antanut pontta spekulaatioille miehen jatkosuunnitelmista.

Monet uskovat, että Rooney on yhä arvokas pelaaja Manchesterille, mutta vähintään yhtä moni näkee englantilaisen jo etsivät uutta kotia, kertoo Goal.

Pitkäaikainen United-pelaaja onkin viime aikoina yhdistetty kiinalaisseuroihin. Myös Yhdysvaltojen MLS-seurojen on kerrottu olevan mahdollisesti kiinnostuneita hankkimaan Rooney.

Rooneyn entinen seuratoveri Kevin Kilbane uskoo, että mikäli mies itse niin haluaa, on paluu Evertoniin hyvä asia. Juuri Evertonissa Rooneyn rinnalla pelannut Kilbane torppaa huhut Kiinaan lähtemisestä, sillä hän näkee Rooneyssa olevan vielä riittävästi potkua valioliigakentille.

– Huhut paluusta Evertoniin ovat liikkuneet nyt tovin, Kilbane oli kertonut Goalille.

– Ja kyllä. Uskon Rooneyn jättävän Unitedin. Mutta minne hyvänsä hän menee, hän on varmasti arvokas pelaaja joukkueelle. Näen, että Rooney kykenee vielä pelaamaan yhtä hyvin kuin ennenkin, Kilbane summasi.

Nyt 40-vuotias Kilbane lopetti uransa kauden 2012-2013 jälkeen Englannin kolmostasolla pelaavan Conventry Cityn riveissä.