Maalivahtilegenda aprikoi: ”Kumpihan on lungimpi, Antti Niemi vai Lukas Hradecky?”

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Suomifutiksessa on vilkas viikonloppu. Helsingissä tulessa ovat nuoret ja vähän vanhemmat sankarit ja Tampereella kasvojenpesua hakeva A-maajoukkue.
Juuri 40-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Peter Enckelman osallistuu lauantaina Helsingin Telia 5G Areenalla Sankarit Femmalla -tapahtumaan. Kyseessä on Respect II -ottelu, jossa Suomen legendoista kerätty sikermä kohtaa Viron vastaavan kokoonpanon.
Enckelman päätti aktiiviuransa reilu neljä vuotta sitten. Tällä hetkellä maalivahti pitää virettään yllä TPS:n ikämiehissä.
– Minulla on lauantaita varten alla kunnon valmistautuminen. Olin nimittäin viime viikolla mukana työnantajani DHL:n Euroopan laajuisessa futisturnauksessa Belgiassa, Enckelman kertoo.
– Siitä olenko hyvässä kunnossa en voi sanoa mitään, hän nauraa päälle.
Enckelman työskentelee nykyisin yritysmaailmassa ja muisteleekin, että monien maajoukkuetovereiden näkemisestä on jo vuosia. Toisen polven A-maajoukkuemaalivahti teki komean kansainvälisen uran Englannissa ja Skotlannissa.
ForssellinMiklua” on esimerkiksi todella kiva nähdä, hänelle on aina hauska kettuilla mahdollisimman paljon.
Nykyhuuhkajista Enckelman seuraa tarkimmin virkaveljensä Lukas Hradeckyn toimintaa.
– Hänen asenteensa pelaamiseen on aina ollut mukavan lungi. En osaa sanoa kumpi on lungimpi tapaus Luke vai Antti Niemi, Enckelman nauraa.
– Heidän ”jäämiesmäisyytensä” ja malttinsa heijastuvat myös otteisiin kentällä. Tietysti seuraan Huuhkajia ja toivon joukkueelle menestystä.
Respect II -ottelu pelataan lauantaina Telia 5G Areenalla klo 17. Liput ovat teeman mukaan ”femman” eli siis euroa.
Lataamalla YONOTON-appin pääsee otteluun ilmaiseksi. Myös alle 18-vuotiaat pääsevät peliin maksutta.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS