Marca: Tässä syyt, miksi Cristiano Ronaldo aikoo jättää Real Madridin

© Kuva: Getty Images

Tänään yllätyksenä tulleet uutiset Cristiano Ronaldon ilmoituksesta jättää Espanja taakseen ovat saaneet espanjalaismedian kuumaksi.

Espanjalainen jalkapallosivusto Marca on vakuuttunut, että kyseessä ei ole spontaani, vihaisen miehen päätös. Sen sijaan Marca uskoo, että ajatus lähdöstä on kypsynyt hiljalleen vuosien varrella, ja se on tarkkaan harkittu.

Vaikkakin Real pyrkii rauhoittelemaan Ronaldoa, jotta tämä muuttaisi mielensä, on mies kertonut päätöksen olevan peruuttamaton.

Syitä kyseiselle päätökselle espanjalaismedia päättelee löytyvän erityisesti Ronaldon mahdollisista veropetossyytteistä espanjassa. Marca uskoo, että Ronaldo on loukkaantunut syytöksistä ja niistä seuranneesta mediakohusta.

Kohun ohella Ronaldon on kerrottu kokevan, että media syyttää liian helposti juuri häntä jos Real pelaa huonosti. Vastaavasti hänen henkilöönsä kohdistuu paljon kritiikkiä sellaisilta tahoilta, jotka eivät oikeasti tunne miestä. Tästä Ronaldo onkin ollut hyvin avoin jo pitkään. Hänen mielestään espanjalainen media on epäreilu häntä kohtaan.

Vaikka Real on asettunut näkyvästi Ronaldon taakse veropetosjutussa, mies kokee, ettei ole saanut riittävää tukea seuraltaan.

Kaiken kukkuraksi Marca uskoo, että Ronaldo on aina halunnut palata takaisin Manchester Unitediin. Unitedissa todellisen läpimurtonsa tehneen Ronaldon uskotaan myös vedonlyöntitoimistojen listoilla palaavan englantiin.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.