Manchester Cityssa pelaava espanjalainen Nolito on kypsä jättämään kaupungin taakseen. Entinen FC Barcelonan pelaaja on kyllästynyt niin kaupungin huonoon säähän kuin vähäiseen peliaikaansa, kertoo The Guardian.

Nolito on kamppaillut englannin kielen kanssa, eikä hän muutenkaan ole ollut tyytyväinen elämäänsä.

– En ole juuri oppinut kieltä. Se on liian monimutkainen. Osaan vain yksinkertaiset tervehdykset, Nolito sanoi Onda Cerolle.

Sevillan on kerrottu olevan kiinnostunut 30-vuotiaasta laiturista. Paluu Espanjaan olisikin Nolitolle mieluinen, sillä elämä Englannissa ei ole kohdellut myöskään miehen perhettä parhaalla mahdollisella tavalla.

– Tyttäreni kasvoilla oleva väri ei näytä hyvältä. Hän näyttää siltä kuin hänet olisi laitettu luolaan, espanjalainen kommentoi.

Noliton sopimus Cityn kanssa on tehty vuoteen 2020 saakka.