Viime päivien yksi suurimmista puheenaiheista jalkapallossa on ollut Cristiano Ronaldon lähtöhalut Real Madridista. Lehtitietojen mukaan Ronaldo haluaisi kesän aikana pois Espanjasta, lue lisää tästä.

Ronaldo ei ole itse vielä kommentoinut huhuja julkisuudessa. Real Madridin entinen seurapresidentti Ramon Calderon kommentoi Ronaldon tilannetta BBC Radio 5:n haastattelussa.

– Ehkä hän on vain tuohtunut. Ehkä se on jotain, mitä hän sanoi hetken mielijohteesta, kun hän oli todella vihainen. Emme tiedä vielä.

Calderonin mukaan voi olla vaikea kääntää Ronaldon päätä, jos hän on tehnyt todella jo päätöksensä.

– Mutta, jos hän on tehnyt päätöksensä, en usko, että sitä on kovin helppo kääntää. Hän on todella päättäväinen ja selkeä siinä, mitä hän haluaa, Calderon mietti.

Huhut ovat käyneet kuumana siitä, minne Ronaldo mahdollisesti siirtyisi, jos hän aikoo lähteä Madridista. Miehen perässä ovat olleet ainakin PSG, Manchester City ja hänen entinen seuransa Manchester United. Halvalla portugalilaistähti ei ainakaan lähde.

– Hän viivästytti siirtoaan Madridiin vuodella, koska Alex Ferguson oli kuin isä hänelle. Hän rakasti sitä seuraa (ManU:a), faneja ja kaupunkia, enkä sulkisi sitä mahdollisuutta pois, Calderon arvioi.

Lähde: AS