SJK teki vaadittavan Islannissa – jatkopaikka omissa käsissä: ”Se tekee pelistä jo ihan erilaisen”

© Kuva: Juha Tamminen

SJK pelasi maalittoman tasapelin vieraskentällä KR Reykjavikin kanssa Eurooppa-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella. Lähtökohdat toiseen osaotteluun ovat SJK-puolustaja Dani Hatakan mukaan hyvät.

Kuiva nurmi ja tuulinen kenttä teki pelistä haastavan suomalaisille. KR tykkäsi pelata suoraviivaista peliä ja SJK oli suurimmaksi osaksi ottavana osapuolena, mutta puolusti läpi ottelun hyvin.

– Olosuhteet tekivät sen, ettemme pystyneet pelamaan futista ollenkaan ainakaan maata pitkin. Sopeuduimme siihen hyvin, Hatakka sanoi SJK TV:lle.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikolla Seinäjoella. Silloin luvassa on ainakin tasainen tekonurmialusta, eikä tuuli pääse tuivertamaan samalla tavalla. Lähökohtaisesti olosuhteet ovat SJK:n puolella.

– Toivottavasti saamme kasteltua hyvin tekonurmen ja katsomon täyteen, jotka kannustavat vain meitä. Se tekee jo pelistä ihan erilaisen. En usko, että he hirveästi muuttavat pelaamistaan, mutta me pystymme muuttamaan pelaamistamme omannäköiseksi, Hatakka arvioi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.