Seinäjoen Jalkapallokerhon harjoitusvahvuuteen on liittynyt kaksi uutta pelaajaa, Cristian Echavarria ja Joel Mero.

Mero, 22, oli neljä vuotta kirjoilla saksalaisen Borussia Mönchengladbachin organisaatiossa, mutta hänen sopimuksensa päättyi tähän kauteen. Kauden 2015 Hän pelasi lainalla KTP:ssa.

Puolustajana pelaava Mero on esiintynyt Veikkausliigassa yhteensä 26 ottelussa kausilla 2012 ja 2013, kun hän edusti FC Lahtea. Hän on esiintynyt myös Suomen nuorten maajoukkueissa.

Echavarria, 20, on taas edustanut Kolumbiaa alle 20-vuotiaden maajoukkueessa ja hän teki kaudella 2016 debyyttinsä maan pääsarjassa. SJK:hon Echavarria saapui Independiente Medellinistä, josta maalitykki Alfredo Morelos tuli HJK:hon.

Hyökkäävänä keskikenttänä viihtyvä Echavarria on harjoitellut seinäjokelaisten kanssa jo viikon, ja sopimus on seuran tiedotteen mukaan jo lähellä. Kontrahtin syntyessä hänet rekisteröitäisiin ensin SJK Akatemian riveihin ja hän harjoittelee edustusjoukkueen mukana.

Molempien pelaajien mahdolliset siirrot edustusjoukkueeseen voidaan rekisteröidä vasta heinäkuussa, kun siirtoikkuna aukeaa, joten heitä ei nähdä Veikkausliigassa vielä ainakaan muutamaan viikkoon.

SuomiFutis-sivuston saamien tietojen mukaan Seinäjoella olisi tapahtumassa pelaajaliikennettä myös toiseen suuntaan. Tietojen mukaan SJK:sta olisi lähdössä yksi pelaaja, mutta toistaiseksi hänen henkilöllisyytensä ei ole selvillä.