Brasilialaisen Paysandu Sportin johtaja Sergio Serra on irtisanoutunut tehtävästään. Mies oli kertonut irtisanoutumisen syyksi saamansa tappouhkauksen, uutisoi BBC.

Serra kertoi kahden miehen lähestyneen häntä ja hänen perhettään moottoripyörän selässä, kun nämä olivat olleet iltakävelyllä.

Kasvonsa peittäneet miehet olivat kertoneet Serralle tietävänsä missä tämä perheineen asuu. Tämän jälkeen miehet olivat tehneet perheen isälle tahtonsa selväksi sanomalla, että mikäli Paysandu putoaa Serie C:hen, miehet tappavat koko perheen.

Paysandu pelaa tällä hetkellä Brasilian toisella sarjatasolla Serie B:ssä. Mennyt kausi on ollut yhtä syöksylaskua ja nyt joukkue rämpii sijalla 16. Seura on yksi maan suurimpia, joten tappiollinen kausi on ollut järkytys monelle.

Brasilialainen jalkapallokulttuuri on kärsinyt kovasta väkivallasta jo vuosia. Seurajohdon lisäksi valmentajat, sekä pelaajat ovat saaneet tappouhkauksia.

Vuonna 2011 Roberto Carlos kertoi saaneensa uhkailusoittoja sen jälkeen kun miehen seura Corinthians tippui Copa Libertadoresista. Vastaavasti Carlos ilmoitti moottoripyörien seuranneen hänen autoaan samoihin aikoihin soittojen kanssa.