Erfan Zeneli lupaa erilaisen esityksen torstaina: ”Joillekin jumala antaa pituutta, toisille sydäntä”

© Kuva: Juha Tamminen

Seinäjoen Jalkapallokerho pääsee tavoittelemaan torstaina jatkopaikkaa Eurooppa-liigan karsinnoissa mukavasta tilanteesta.

Ensimmäisessä osassa SJK ja KR Reykjavik pelasivat maalittoman tasapelin Islannissa. Nyt molemmat hakevat maaleja Seinäjoen OmaSp Stadionila.

Täksi kaudeksi SJK:hon siirtynyt laitahyökkääjä Erfan Zeneli, 30, oli tyytyväinen viime viikon vierastulokseen.

– Mielestäni me saimme ok tuloksen Islannissa. Tietenkin olisi parempi että pääsisi tekemään vieraissa sen maalin, mutta tämäkin on hyvä tulos ja nyt tarvitsee vain voittaa kotona. Mielestäni meillä on siihen hyvät mahdollisuudetkin. Tämä on meidän käsissä, näen sen sillä tavalla, arvioi Zeneli SJK:n sivuilla.

Islannissa isokokoinen KR pelasi suoraviivaisesti ja fyysisesti, mikä aiheutti hankaluuksia SJK:lle. Torstain kotiotteluun Zeneli lupailee joukkueeltaan täysin erilaista peliä.

– Joillekin jumala antaa pituutta ja toisille sydäntä. Se on siitä kiinni miten pääsee niiden kroppaan kiinni kun painitaan. Täällä lähdetään kuitenkin ihan eri tavalla. Me pidetään palloa ja ne juoksee perässä.

– Tottakai kotona lähdetään pelaamaan futista ja tehdään pari maalia. Uskon, että jos tehdään 1-0 maalikin heitä vastaan, niin tulee lisää aukkoja heidän puolustukseen ja saadaan lisääkin maaleja. Voisi jopa antaa sitten heillekin vähän palloa ja katsoa mitä he sillä osaavat, sanoo Zeneli.

– Siellä kenttä oli nihkeä ja he olivat tottuneet pelaamaan siellä. Meidän kotikenttä sopii taas paremmin meille ja me olemme tottuneet tähän. Se on hyvä etu meille.

Joko nyt HSV? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️