HJK katkaisi heikon putkensa – uusi vahvistus onnistui maalinteossa

© Kuva: Juha Tamminen

HJK kohtasi tänään Veikkausliigassa PS Kemin. Edellinen helsinkiläisten ottelu oli Eurooppa-liigan karsinnoissa makedonialaista FK Shkendijaa vastaan, joka päättyi Klubin putoamiseen europeleistä.

HJK tuli otteluun hyvällä ilmeellä ja hallitsi peliä suvereenisti. Ensimmäisen puoliajan loppua kohden ote kuitenkin hieman lipsui kun maalia ei saatu aikaiseksi. Ensimmäisellä puoliajalla Veikkausliigassa debyyttinsä teki hiljattain hankittu Jean-Jacques Bougouhi. Hän sai väistyä nuoren Enoch Banzan tieltä 46. minuutilla.

Toiselle puoliajalle tuli taas pirteä helsinkiläisryhmä. Maalikin syntyi lopulta, kun Ville Jalasto viimeisteli kulman jälkitilanteesta numeroiksi 1-0.

Kemi kuitenkin tasoitti ottelun vain viisi minuuttia tämän jälkeen käytännössä sen ensimmäisestä toisen puoliajan hyökkäyksestä.

Lopulta HJK meni menojaan, kun Akseli Pelvas iski kauden seitsemännen maalinsa ja tuore hankinta Filip Valencic laittoi pallon maaliin rangaistuspotkusta. Maali oli Valencicin ensimmäinen raitapaidassa.

Voitto katkaisi samalla HJK:n kolmen ottelun voitottoman putken.

HJK johtaa nyt sarjaa kahdeksan pisteen erolla VPS:ään, sillä vaasalaiset pelasivat tänään tasan kotonaan JJK:ta vastaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.