HJK pelaa parhaillaan Eurooppa-liigan ottelua makedonialaista FK Shkendijaa vastaan vieraissa.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta kummallakaan joukkueella ei ollut varsinaisia huippupaikkoja. Kotijoukkue oli muutamalla laukauksellaan hieman lähempänä maalintekoa.

Klubi avasi kuitenkin maalihanat. Ousman Jallow pääsi puskemaan Juha Pirisen antamasta kulmasta maalin. Pallo kimpoili erikoisesti Shkendijan pelaajan päästä maaliviivalle, josta Jallowlla oli helppo työ tökätä peliväline maaliin.

Riemua kesti 10 minuuttia. Kotijoukkueen pelaaja pääsi haastamaan HJK:n laitapuolustaja Piristä. Tilanne näytti jo selviävän, kun molemmat pelaajat kaatuivat maahan heidän jalkojensa sotkeuduttua toisiinsa. Ottelun erotuomari kuitenkin vihelsi tilanteesta rangaistuspotkun. Besart Ibraimi sijoitti pallon takuuvarmasti Thomas Dähnen vartioiman maalin alakulmaan.

Peli on ensimmäisen puoliajan jälkeen 1-1-tilanteessa.