AS Roman urheilutoimenjohtaja Monchi teki selväksi, ettei tähtipelaaja Radja Nainggolan ole kaupan. Siitä huolimatta Manchester United yrittää yhä lehtitietojen mukaan houkutella belgialaistähteä Unitediin.

ManU-manageri Jose Mourinho haluaa vahvistaa keskikenttäänsä, mutta tällä hetkellä todelliset vaihtoehdot ovat vähissä. Tottenham on ilmoittanut, ettei se suostu myymään Eric Dieria Unitediin. Lisäksi Nainggolanin siirto vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä.

Yhtenä vaihtoehtona on pidetty myös Chelsean Nemanja Maticia, mutta Chelsea-manageri Antonio Conte ei ole ollut kovin innostunut Maticin myymisestä. Varsinkin sen jälkeen, kun ManU kaappasi Conten nenän edestä tähtihyökkääjä Romelu Lukakun.

ManU onkin Daily Mailin mukaan siirtänyt katseensa belgialaisessa Anderlechtissa viime kaudella väkevästi pelanneeseen Leander Dendonckeriin. Vasta 22-vuotias keskikentän moottori vakuutti Mourinhon Eurooppa-liigassa, kun ManU kohtasi Anderlechtin kahdesti.

Belgialaisen Dendonckerin sopimus Anderlechtin kanssa on voimassa vuoteen 2021 saakka, mutta nuori ja lupaava keskikenttäpelaaja olisi selvästi halvempi vaihtoehto kuin esimerkiksi Nainggolan tai Matic. Toki Dendoncker on vielä arvoitus huipputasolla, mutta potentiaalia miehestä löytyy.