Pep Guardiola on ylistänyt Samir Nasria taannoisessa tiedotustilaisuudessa, kertoo Sky Sports.

Guardiola kertoi olevansa hyvin tyytyväinen miehen otteisiin ja toivoi tämän jäävän seuraan vielä pitkäksi aikaa. Toisaalta Guardiola tiedosti, että kyvykkäällä pelaajalla on aina vientiä, joten lähtö on viime kädessä Nasrin itse päätettävissä.

Nasri vietti viime kauden lainalla Sevillassa. Mies ehti pelata 23 ottelua ennen kuin loukkaantuminen ja yhä käynnissä oleva dopingtutkinta keskeyttivät kauden.

Nyt ranskalainen on ollut Cityn preseason -kiertueella mukana Yhdysvalloissa. Guardiola ylisti Nasrin hyvää asennetta ja vielä parempaa peliä kiertueen aikana. Kauniista sanoista huolimatta valmentaja totesi lopuksi, että vakituisen peliajan saaminen voi koitua ongelmaksi Nasrille.

– Hän tietää tilanteen. Meillä on paljon keskikenttäpelaajia. Pitää katsoa, Guardiola kertoi ympäripyöreästi, eikä valanut uskoa oikeastaan kehenkään.

Toisaalta valmentaja kertoi, että kyseessä on nimenomaan monen kauppa. Myös pelaajat tahtovat maksimoida peliaikansa sekä kehityksensä.

– Tahdoimme pitää Nasrin viime kaudella mutta hän päätti lähteä Sevillaan. Itse pidän yhteistyöstä niiden kanssa jotka haluavat olla täällä.