Viime kauden päätteeksi Bundesligassa toiseksi jäänyt RB Leipzig tähtää ensi kaudella mestaruuteen. Nyt seura on vienyt hankettaan eteenpäin hankkimalla hyökkääjälupauksen Paris Saint-Germainista, kertoo Goal.

RB Leipzig on solminut viisivuotisen sopimuksen 20-vuotiaan Jean-Kevin Augustinin kanssa. Augustin on lyhyellä urallaan niittänyt menestystä jo rutkasti. PSG:n paidassa mies on voittanut Ranskan Ligue 1 -mestaruuden, Ranskan Cupin ja Supercupin.

Sen lisäksi Augustin on voittanut Ranskan kanssa U21 -ikäisten Euroopan mestaruuden. Kyseisissä kisoissa nuorukainen voitti vielä maalikuninkuuden.

Augustinin siirtosummaa ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta saksalaislehti Kickerin mukaan se on noin 13 miljoonaa euroa.

Augustin tulee kilpailemaan peliajasta Leipzigin huippulupauksien Naby Keitan ja Emil Forsbergin kanssa.