Taasko tätä? El Salvadorin pelaajlle pelikieltoa vastustajan puremisesta

© Kuva: Getty Images
Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

El Salvadorin maajoukkueen pelaajat Henry Romero ja Darwin Ceren on asetettu pelikieltoon puremisesta, kertoo ESPN.

Romero ja Ceren syöksivät hampaansa Yhdysvaltojen pelaajiin Gold Cupin puolivälierässä torstaina. Romero sai kuuden ottelun pelikiellon Jozy Altidoren olkapäähän puraisusta ja nännin vääntämisestä. Cerin iski purukalustonsa Omar Gonzaleziin.

Pohjois-Amerikan, Keski-Amerikan ja Karibian alueen jalkapalloliitto CONCACAF ilmoitti lauantaina, että pelikiellot ovat voimassa vain virallisissa maajoukkueotteluissa, joskaan se ei tiedotteessaan täsmentänyt, mistä syystä pelaajat oli asetettu pelikieltoon.

Uruguayn ja FC Barcelonan tähtihyökkääjä Luis Suarez puraisi Italian puolustajaa Giorgio Chielliniä vuoden 2014 maailmanmestaruusturnauksessa ja sai tempustaan neljän kuukauden kiellon osallistua mihinkään jalkapalloon liittyvään toimintaan. Hän on aiemminkin urallaan jäänyt kiinni vastustajan puremisesta.

Suarez allekirjoitti samana kesänä sopimuksen Barcelonan, mutta ei saanut harjoitella uuden seuransa kanssa kuin vasta lokakuun lopussa.

Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!
Edellinen artikkeliJose Mourinho kiistää ManU:n tähtipelaajan lähdön: ”Häneen oltiin yhteydessä pitkään”
Seuraava artikkeliManchester Cityn kesän viides hankinta vahvistui – Real Madrid -puolustaja viiden vuoden sopimuksella