Bröndby aloitti kauden vahvasti viime sunnuntaina kaatamalla FC Midtjyllandin selvin lukemin 4-0. Teemu Pukki avasi heti myös maalitilinsä tekemällä ottelun voittomaalin 20. minuutilla.

– Aina on tärkeä onnistua. Siitä oli helppo tehdä, mutta otan mielelläni kaikki vastaan. Loimme paljon tilanteita ja olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja, Pukki kertoi 3point.dk-sivustolle.

Pukki oli viime kaudella Bröndbyn paras maalintekijä ja sijoittui lopulta koko Tanskan Superliigan maalipörssissä toiseksi. Kiinnostusta on herännyt muissa seuroissa, mutta Bröndby tietää varsin hyvin Pukin tärkeyden seuralle. Pukilla on nykyistä sopimustaan Bröndbyn kanssa jäljellä enää vuosi.

– Hän on meidän paras maalintekijämme, joten hän on myös meidän ykkösprioriteettimme. Työstämme koko ajan sitä, että hän jatkaisi täällä vielä jonkun aikaa, Bröndbyn urheilutoimenjohtaja Troels Bech sanoi bold.dk-sivustolle.

Pukki on itse sanonut, että hän mielellään tekisi seuran kanssa jatkosopimuksen, mutta tarjouksen on oltava hyvä. Lue lisää Pukin mietteitä jatkosta täältä.