18-vuotias senegalilainen Mamadou Coulibaly on ollut Udinesen lääkärintarkastuksessa, kertoo Football Italia. Lääkärintarkastus yleensä edeltää sopimuksen solmimista.

Coulibaly nousi uutisiin noin vuosi sitten. Nuorukainen kertoi silloin hurjan tarinansa matkastaan Eurooppaan.

Mies oli lähtenyt kotimaastaan Senegalista pelkän selkärepun kanssa, päämääränä Eurooppa. Ylitettyään Välimeren veneellä, mies oli oleillut laittomana siirtolaisena Pescarassa. Vailla kotia tai joukkuetta ollut juniori pelasi jalkapalloa kaveriensa kanssa kaduilla.

Italiassa nuorukaista oltiin huijattu pelaajaskouteiksi tekeytyneiden miesten toimesta. Lopulta Coulibaly pääsi kentälle. Väärällä tavalla tosin.

Coulibaly ei ollut löytänyt yösijaa, joten hän oli hiipinyt nukkumaan jalkapallokentälle. Poliisit olivat löytäneet laittomasti maassa oleskelevan alaikäisen kentältä nukkumasta ja kiikuttaneet hänet turvakotiin.

Useita onnekkaita sattumuksia myöhemmin Coulibaly pääsi näyttämään kykyjään Italian suurseuroille ja saikin solmittua sopimuksen Pescaran kanssa.

Nyt uskomattoman lähihistorian kokenut nuorukainen on nousemassa Serie A:ssa viimeiseksi jääneestä seurasta sarjan keskikastiin, jahka siirto tapahtuu.